Dragebakken Holbæk | Privatlivspolitik
3
page-template-default,page,page-id-3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website og benytter dig af vores forespørgselsformularen eller kontakter os via mail, behandler vi personoplysninger på dig og vi har derfor vedtaget denne privatlivspolitik. Hvis du ikke ønsker dette, bør du undlade at benytte forespørgselsformularen og udlade at sende os forespørgsel via mail. Nedenfor har vi uddybet, hvordan vi behandler oplysninger tilvejebragt gennem henvendelse via mail og hjemmeside fra dig.

 

Personoplysninger

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og hvis du sender forespørgsel om plads til dit barn.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer og geografisk placering.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med forespørgsel af plads i vuggestue/ børnehave.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt til at kunne respondere på forespørgsel fra dig.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om dit brug af websitet videregives IKKE til tredjeparter.

Vi benytter dog en tredjepart til opbevaring og behandling af data. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Lars Jensen Dragebakken – Holbæk fritidscenter

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Dragebakken – Holbæk fritidscenter
Mellemvang 27
4300 Holbæk
Telefon: 72 36 75 75
Email: lapj@dragebakkenholbaek.dk